Når noget ikke føles rigtigt

Så skal man lave det om. Så det har vi gjort. Fra 1. januar i år har vi ændret navnet på vores gård. Er det så bare lige noget man gør? Tja, hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg det faktisk ikke. Da vi for nu 4 år siden flytte ud i vores lille paradis (eller hullet, som Per så romantisk kalder det), ja så ville vi rigtig gerne finde ud af, hvad gården oprindelig blev kaldt. Jeg tog derfor detektivbrillerne på og søgte først nettet tomt uden held. Så besøgte jeg lokalarkivet i Thorning, endnu en gang uden held, selvom jeg dog mødte en masse rare og meget hjælpsomme mennesker derinde. Efter et besøg på landsarkivet og gennemgang af utallige gamle kort (hvilket var mere sjovt, end man lige skulle tro), ja så opgav jeg faktisk. Vi besluttede os derfor for, at gården skulle kaldes Bøgegaarden pga. det store bøgetræ lige ved siden af stuehuset.

Vi har nu kaldt vores hjem Bøgegaarden i 4 år, og ja det klinger bare ikke helt rigtigt i vores ører. Og det er måske en meget lille ting, men for nørder som os, ja så er det lidt vigtigt. Så nu har vi gjort det, vi har ændret navnet. Og det er bare helt rigtigt.

Skovly…

Ja det er der vi bor, det er vores hjem. Det er jo ikke en rigtig gård i ordets nutidige forstand, dertil er den alt for lille. Og vi ligger i ly for en skov (i daglig tale Bents skov) og Ulvedals plantage ånder os lige i nakken. Og vi bruger jo skoven rigtig meget. Vi samler bær og svampe, skovsyre og krydderuter, vi løber her, går ture, rider her og tager på skovture. Ja skoven er jo hele grunden til, vi faldt for stedet. Derfor er det kun naturligt, at vi skal kalde vores hjem for Skovly.

Så godt nytår til jer alle fra alle os i Skovly.

Skovly i sne
Skovly i vinterklæder
Reklamer

2 thoughts on “Når noget ikke føles rigtigt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s