Dobbelt glæde…

Tidligere på ugen var vi ulykkelige, Dudi var væk og havde været det i to uger. Og for at gøre det hele værre, havde Per fundet en kat i grøften, som lignede hende. Vi troede, vi havde mistet vores lille Dudi. Og hvordan skulle vi så fortælle det til mindstemennesket? Jeg besluttede, at vi skulle have en ny kat. Et par timer senere havde jeg fundet Pjevs og en aftale kom i hus, Pjevs skulle flytte fra Aarhus og blive gårdkat hos os. Dicte accepterede nødtvungent og med tårer i øjnene, at Dudi var gået sin vej, og måske ikke ville komme hjem igen.

Dagen før Pjevs skulle flytte ind, ville jeg gøre klar i stalden, vaske mad- og vandskåle mv. Og hvem hilser mig velkommen, da jeg kommer derud, Dudi!. Gensynsglæden var lige stor hos os begge, men intet at måle sig med de julelys, der tændtes i Dictes øjne, da hun hørte Dudi kalde på hende.

I går flyttede Pjevs ind, en aftale er en aftale, og vi kunne ikke sige nej til en så sød kat som hende. Nu har vi to kælekatte, og glæden hos barnet og moderen er dobbelt stor.

Pjevs hedder dog ikke længere kun Pjevs, Dicte kalder hende Pivs, og det navn hænger ligesom meget godt ved, så mon ikke det bliver hendes navn på lige fod med Pjevs.

IMG_7399.JPG

IMG_7401.JPG

IMG_7400.JPG

IMG_7402.JPG

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s