Selvforsyning i december.

Da vi nåede til september og oktober, var jeg træt. Vi havde knoklet, samlet, høstet, syltet, blancheret, slagtet og nedfrosset i et væk. Ja det virkede faktisk meget uoverskueligt. Nu høster vi frugten af det af det arbejde, der startede allerede i slutningen af vinteren sidste sæson. Når vi på en almindelig december mandag kan stege en lækker hane fra egen hønsegården og dertil servere de lækreste grønsager – også egen avl – så har man det rigtig rigtig godt. Ja så er det al arbejdet værd. Det gode er, at vi har rigeligt til at vare hele vinteren, og selvom vi i slutningen af marts er trætte af rodfrugter, så er det alligevel det helt værd. Arbejdet med næste års høst begynder lige om lidt med planlægning af næste års afgrøder og deres placering i haven, og jeg glæder mig allerede!

20131209-181005.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s