Mmm guld på glas

Der findes i virkeligheden ikke noget bedre end at konservere mad. I mine øjne er det faktisk sjovere at lave maden end at spise den. Når det kommer til saltede citroner, så gælder det dog ikke. Jeg synes, at de smager vidunderligt. Det er uundværligt til kylling, men godt til det meste. Det bedste af det hele er, at det er super simpelt at lave.

Skær citroner i næsten kvarte, de skal stadig hænge sammen i den ene ende, i put en håndfuld groft salt i den og læg i et rent sylteglas. Når der er ikke plads til flere i glasset, kommes en håndfuld salt mere i, det hele dækket af olivenolie, glasset lukkes og wupti tre uger siden, har du guld (bogstaveligt talt). Glæd dig til at smage, det gør jeg 🙂

20130930-195358.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s