Stegeso og blomstermad

Her på falderebet af weekenden, kan der lige blive plads til en lille lækker og nem opskrift til en aften med gæster. Middagen klarer næsten sig selv.

Oksefilet i stegeso.
Du lægger oksefileten i stegesoen sammen med løg, fløde, hvidvin og timian. Et par svampe kunne have klædt retten, men jeg havde ingen. Stil i ovnen ved 200 grader, og lad det stå og hygge sig i en times tid. Imens laves tilbehør, vi fik i ovnkartofler og coliflor von bechamel. Det er blomkål med bechamelsauce. Lækkert og en meget god måde at få de små til at spise kål. Dicte kalder blomkålen for blomster, og elsker den serveret på den her måde.

20130616-220947.jpg

20130616-221005.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s