Dejlige flutes

Mon ikke der er andre end mig, der elsker friskbagt brød… Nå men her er opskriften på nogle lækre og luftige flutes til suppe eller andet godt. Jeg har bagt dem i dag, og de er lækre 😉

Du skal bruge 550 g sigtet speltmel, 20 g gær, 4 dl vand, 2 spsk honning, 1 dl olie, 2 tsk salt og 3 spsk hakkede krydderurter.

Du rører gæren ud i vandet. Tilsæt resten og ælt grundigt. Det gøres lettest på røremaskine, da dejen er ret blød, og jo mindre mel, det æltes i jo bedre.

Lad dejen hæve til dobbelt størrelse, minimum 2 timer. Drys mel på bordet, vend dejen rundt i melet, del i 6 stykker og form meget hurtigt til snoede flutes. Læg dem på bagepapir og lad dem hæve til dobbelt størrelse igen. Imens varmes ovnen til 225 grader. Lad pladerne varme op sammen med ovnen, og stil en bradepande i bunden af ovnen. Læg brødene på de varme plader og sæt i ovnen, hæld vand i den varme bradepande og luk med det samme. Bag i 15 min eller til de er gyldne og lyder hule, når man banker let på dem. Spis lune, de er lækre!

20130328-143341.jpg

20130328-143354.jpg

20130328-143404.jpg

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s